Blog

Ozvěny Twinsidoru (aneb: Kozel zahradníkem)

31.12.2016 14:15

31. 12. 2016

 

Dnes vydáváme s Martinem Balcárkem na Google play dlouho slibovanou novelu Ozvěny Twinsidoru (aneb Kozel zahradníkem) !!! 

Předpokládáme, že zítra nebo pozítří se kniha objeví v nabídce na Google play - knihy

Kniha letos pod názvem Kozel zahradníkem slušně zabodovala v literární soutěži pořádané Československým fandomem O Cenu Karla Čapka pořádané Československým fandomem.  

(fandom= sdružení příznivců sci-fi, fantasy, hororu a příbuzných žánrů - odkazhttps://www.fandom.cz/index.php/ck/vysledky-jednotlivych-ronik/261

 

 

16.10.2016

 

Ozvěny Twinsidoru (aneb Kozel zahradníkem) 

Mysteriózní detektivka, fantazy napěchovaná dobrodružstvím, příběh okořeněný vtipem a romantikou! Společně s Aderawenem rozkrýváte jednu záhadu za druhou!

 

Ozvěny Twinsidoru (aneb Kozel zahradníkem) - anotace a ukázka

V levé liště (novinky) máte anotaci a ukázku novely Ozvěny Twinsidoru (aneb Kozel zahradníkem), která se pod názvem "Kozel zahradníkem" v literární soutěži pořádané Československým fandomem Cena Karla Čapka 2016 umístila na třetím místě v kategorii "novela". Záhy bude kniha vydána na Google play, (jen co mi Anička nakreslí obálku a Martin soubor převede do příslušného formátu).



Více zde: https://www.miroslava-dvorakova.cz/

Vykladač II je venku !!!

28.08.2016 14:12

28.8.2016

 

Vykladač II . Střípky sváru 

 

 
Vykladač II - Střípky Sváru - na Google play!!!
 
S radostí oznamujeme, že Vykladač II je na světě. Knihu najdete na Google play, stačí, když její název vyťukáte ve vyhledávači webu.
 
Vaše čtenářské ohlasy jsou dobré - mockrát za ně děkujeme :)
 
Slibuji, že na třetí (a poslední) díl série nebudete čekat tak dlouho jako na ten druhý. 
 
Na třetí díl Vykladače (pracovní název: Vykladač III - Hybný impulz) se vrhnu hned, jak dokončím sérii Návrat na Mizeon - což nebude dlouho trvat, neboť jsem u konce šestého dílu a začínám sedmý. 
 



Více zde: https://www.miroslava-dvorakova.cz/

Vykladač II - Střípky sváru (anotace)

05.05.2016 14:09
5.5.2016
 
Již brzy...
 
Tentokrát Vám přidávám anotace knih, které v nejbližší době s Martinovou pomocí vydám:
 
série: Vykladač - anotace
(anotace: upoutávka na knihu, má vyvolat zájem, neměla by obsahovat mnoho spoilerů)
 
 
Vykladač II - Střípky Sváru
 

Někdejší vykladač akezonského krále se po rituální popravě na hranici ocitá za oponou. Jako Trajanis z Grenedonu je vržen do prostředí, které předtím znal jen z náboženských knih. S úžasem zjišťuje, jak se realita světů Senedina náhrdelníku od teorie liší. Rád by se pustil do pátrání po příčinách zkázy Grenedonu, ale nejdříve musí vymyslet, jak sahíjiny přesvědčit, že dvě stě let poroby krenevů už stačilo. Dělá, co může. Plánuje, intrikuje, konspiruje. Valíruje mezi dvěma charismatickými ženami. Získává přátele mezi cizinci. Osvobozuje vyšinutou věštkyni a vymýšlí pro ni básničky o vránách v trní. Jeho aktivity neujdou pozornosti agentům Aliance. Vyjde najevo, že Trajanisovy plány na osvobození krenevů jsou v kolizi se zájmy Aliance. Trajanis uzavírá problematickou dohodu, podle které má pouhých jedenadvacet dní, aby životaschopnost svých plánů dokázal. Nemusí se obávat o život, nýbrž o svobodu, což – jak už dobře ví, je mnohem horší. Trajanisův čas se krátí…

 



Více zde: https://www.miroslava-dvorakova.cz/

Co připravujeme

22.02.2016 14:07
 
22.2.2016
 
Ahoj milí čtenáři,
 
protože cítím potřebu poděkovat za pěkné dopisy, přidávám do "novinek" (lišta vlevo:)) tři ukázky nových připravovaných knih.
 
Vykladač II - Střípky Sváru
Jedná se o ukázku dlouho slibovaného druhého dílu Vykladače. Druhý díl Vykladače nazvaný "Vykladač II  - Střípky Sváru" plánuji dokončit někdy na jaře, jen ještě nevím, jak to dopadne s obálkami. Objeví se na Google play společně s nově editovaným prvním dílem (ó ano, dala jsem si práci a utkala jsem se s překlepy, které jste mi, právem, mlátili o hlavu:)). Editovaný a nově korigovaný první díl včetně nově sestaveného rejstříku jmen a pojmů ze světů Perweonova kotle jsem kvůli rozlišení pojmenovala: "Vykladač I - Zuby poražených".
 
Návrat na Mizeon - díl první: Arrakiel
Ukázka je výňatkem prvního dílu série o arcidémonech ze systému Mizeon. V prvním díle se seznámíte s průserářem Arrakielem Arci-Guinnem, ve druhém díle s jeho zašklíbeným  příbuzným Lissariem. Zatím jsem na konci třetího dílu a skvěle se u psaní bavím. Na první dva díly série se můžete na Google play těšit někdy koncem tohoto roku.    
Slibuji, že kromě rejstříku jmen bude přiložen i základní přehled arcidémoních rodinných propletenců včetně základních historických a zeměpisných reálií Mizeonu, jakož i reálií dalších příběhem dotčených soustav.
 



Více zde: https://www.miroslava-dvorakova.cz/

Publikace na Google play - knihy

29.04.2015 14:05

.

29.4.2015

V dubnu jsme s webmasterem Martinem Balcárkem zaznamenali už přes deset tisích stažení všech šesti e-booků (v celkovém součtu), které jsme vydali na portále Google-play (sekce - knihy) v říjnu 2014 - odkaz: https://play.google.com/store/books
Potěšující je stále rostoucí zájem o Stéblo na hladině 

.12.5.2015

V květnu jsme navázali spolupráci s webem eKnizky.sk (odkaz: https://eknizky.sk/), která k tomuto datu obsahuje 1680 publikací a doposud ji navštívilo 20 000 uživatelů


Více zde: https://www.miroslava-dvorakova.cz/

Dotazy na pokračování Vykladače

22.01.2015 14:02
22.1.2015
 
Poděkování a info:

Děkuji všem čtenářům, kteří mi napsali pěkné e-maily ohledně Vykladače. Je mi velkou ctí. :)) Na Vaše dotazy, zda už nenazrála doba na pokračování, odpovídám, že mám tu knihu rozepsanou už dobré dva roky. Zatím jsem se však kvůli jiným záležitostem (jednak profese, a jednak další kniha, ve které vězím až po uši) nedohrabala k tomu, abych ji dokončila. S "Vykladačem" jsem tedy ještě neskoncovala. Na druhý díl (zatím má pracovní název "Střípky bohyně Sváru"), se vrhnu nejdříve tak v závěru tohoto roku.

Mirka



Více zde: https://www.miroslava-dvorakova.cz/

Úvod

30.12.2014 14:00

Vítejte na mém webu, na kterém dávám k dispozici své knihy a povídky. 

Protože se nevěnuji jednomu žánru, napsala jsem ke každé knize krátkou anotaci.  

Původním účelem tohoto webu bylo najít čtenářskou odezvu. Ale protože v oblasti sebeprezentace nepatřím právě k nejobdařenějším, výsledky v podobě "čtenosti" dlouho za mnoho nestály. Až po té, co jsem za přispění svého webmastera některé své knihy prezentovala na portále Google play, (https://play.google.com/store/books ),situace se rázem změnila.

 

Miroslava Dvořáková 

 

S administrací těchto stránek mi pomáhá skvělý webmaster Martin Balcárek.

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11