Nové střídané starým

05.05.2018 11:10

Napsal mi před týdnem čtenář Petr. Postěžoval si, že ho otravuje, jak složitě se na mých webových stránkách musí dobývat až kamsi do hloubky, aby si ze sekce "Četba na pokračování" vykutal to, co chce, a sice - díly románu "Ani párem volů". Uznávám, že to chce trochu práce se k "Volům" prokopat, protože jsou úplně vespod, na nich jsou naskládané díly "Kozla", pak "Ďáblova prstu" a teprve nahoře se vrší nejčerstvější četba "O vlas". Přiznávám, že Petrova připomínka není ojedinělá. Proto píšu tento článek:)) 
Odpověděla jsem Petrovi (a tím i vám ostatním), že pokud chce knihu celou a hned, může si stáhnout z Google play. 
Ale Petr mi včera odepsal, že je v důchodě a že se stahováním elektronických knih nemá zkušenosti, a ani není příliš ochotný nějakému "robotovi" sdělovat číslo své karty (což po vás při stahování knih Google play skutečně chce). Dál mi Petr napsal, že jako počítačový pologramota je vůbec rád, že zvládá to, co zvládá. Napsal, že měl "Voly" rozečtené, když jsem je v loňském roce dávala na web. Pak nastoupil do nemocnice, a když se vrátil, už na mém webu místo "Volů" kraloval "Kozel". 
Jsem asi stejně pologramotná v užívání IT technologií  jako Petr, proto mám pochopení. Malá rada:V případě, že se chcete dostat k dříve uveřejněným dílům již publikovaných knih, klikněte na ta nejzazší čísla pod odstavcem, co jsou seřazená vzestupně :))

Protože čtenářů přibývá, napadlo mě, že by nebyl žádný problém v sekci Četba na pokračování kombinovat nové příspěvky s těmi starými. Jako první můžu v četbě na pokračování zopakovat právě „Voly“ – obohacené o komentáře, které jsem ke každému dílu v loňském roce začala vymýšlet a psát na FB.