Kozel zahradníkem - nová editovaná verze na Google play

11.07.2021 20:19

Uprostřed višňového běsnění jsme s Martinem Balcárkem aktualizovali na Google play. Takže od včerejška je tam editovaná verze "Kozel Zahradníkem" s novou extrovní obálkou a novými přílohami v rejstříku.  Kozla jsme poprvé vydali v roce 2016 ale pořád jsme nebyli spokojení s obálkou, tak jsme ji různě měnili, až teď je konečně taková, jakou si ten příběh zaslouží. 

O čem to je? Druhorozený syn rondorského císaře, plukovník Aderawen ab Herken je zapřísáhlý ateista a ze všeho, co souvisí s církví a vírou, má srandu. Je přinucen přehodnotit postoj poté, co je uvězněn za vzpouru a po několika pokusech o útěk dostává na výběr: Buď se zaslíbí bohyni světla a štěstí, Krassioně, a stane se veleknězem, nebo bude společně s ostatními vzbouřenci odeslán do dolů, což znamená brzký a bolestný konec. Rawen, aby zachránil ostatní, návrh přijímá. Ocitá se v prostředí, ze kterého měl vždycky husí kůži. Jediným světlým bodem je fakt, že jako velekněz může dál pokračovat v pátrání po vrazích svého otce. Rawen vždycky podezíral nového císaře a svého nevlastního bratra  - Konvexe. Teď dostane možnost ho usvědčit.

Spolu s trilogií Vykladač, sérií Návrat na Mizeon, anebo novelou Ani párem volů je Kozel součástí megasérie Metaprostor.

Dodávám, že na platformě Google play mám v současnosti dvanáct knih, z toho jedenáct jsem vydala s podporou Martina Balcárka, a jednu - první díl mizeonské sérire Arrakiel (ale budou další) vydalo nakladatelství E-knihy jednou Martina Koláčka. 

Odkaz na nového Kozla: play.google.com/store/books/details/Miroslava_Dvo%C5%99%C3%A1kov%C3%A1_Kozel_zahradn%C3%ADkem?id=MKLPDQAAQBAJ&hl=cs