Kozel - statistika, anotace, ilustrace

06.12.2018 20:56


Ke dni 6.12.2018 - Nejprodávanější na Google play v žánru romantika - fantasy: Na prvním místě žebříčku je Kozel !!!! Celým názvem se ta kniha jmenuje "Ozvěny Twinsidoru - aneb kozel zahradníkem" (ano, já vím, že jsem ten název překombinovala). Kozel je štiplavá a lehce nemravná fantasy o chlapovi, který se popasoval s povoláním, které bytostně nesnášel (výpověď v té situaci fakt podat nemohl). Další moje knihy v žebříčku: Vykladač dvě a Vykladač tři jsou na desátém a jedenáctém místě, a dark fantasy Ani párem volů na patnáctém místě. 
Díky, že čtete!
Pokud někoho zajímá, co je to ten Twinsidor, tak to je kopřivový meč, který se mihne už ve Volech (děj volů se odehrává asi o tisíc let dříve a v úplně jiném univerzu, ale ten meč ty příběhy propojuje a ještě se nejspíš objeví v knize, kterou mám rozepsanou teď - pracovní název Mrzout Ničitel. U knihy, kterou píšu teď se krotím ve jménech, aby s tím při korekturách nebyly problémy:))

Jo, ještě přidám anotaci toho dnešního vítězného Kozla, kdyby se snad někdo chtěl podívat blíže: 
Ozvěny Twinsidoru - aneb kozel zahradníkem: 
Druhorozený syn rondorského císaře Aderawen ab Herken je zapřísáhlý ateista a ze všeho, co souvisí s církví a vírou, má srandu. Je přinucen své postoje přehodnotit po té, co je uvězněn za vzpouru a po několika nezdařených pokusech o útěk dostává na výběr: Buď se zaslíbí bohyni světla a štěstí, Krassioně, a stane se veleknězem, nebo bude společně s ostatními vzbouřenci odeslán do dolů, což znamená brzký a bolestný konec. Rawen, aby zachránil ostatní, návrh přijímá. Náhle se ocitá v prostředí, ze kterého měl vždycky husí kůži. Jediným světlým bodem je fakt, že jako velekněz může dál pokračovat v pátrání po vrazích svého otce. Rawen vždycky podezíral nového císaře a svého nevlastního bratra - Konvexe. Teď dostane možnost ho usvědčit. 
 

K print screenu z dnešního Google play přidávám pár ilustrací naší Andy, které mám ve forotě pro reedici. 
Ten s mečem je Aderawen, ten u ohně je Otta z Orkenu, před knihami je Orena (hledá info o orakulu), a ten co sedí na kompostu je bůh Zmar - bůh rozkladu a šedá eminence Aliance (můj oblíbenec).

¨