Interkom najdete na Věčnosti

17.01.2019 13:21

Poslední dobou jsem se místo psaní Mrzouta zabývala sepisováním kratších formátů:
1. V Interkomu 12/2018 (Informační servis fandomu) vyšel můj článek "Fénixcon Brno 2018", který jsem sesmolila v první polovině prosince. 
2. V příštím Interkomu (vyjde asi v únoru) bude článek o PAF 2018 (Přebor autorů fantastiky), ve kterém budou i rozhovory s trojicí autorů (Irenou Moravcovou, Petrem Klepalem a Kristýnou Sněgoňovou), kteří se umístili na stupínku vítězů přeboru. Všichni autoři v ideálním termínu odpověděli na mé všetečné dotazy a byla radost s nimi spolupracovat. Vladimír Němec a Michael Bronec mi celý výsledný text pěkně zredigovali - tak jako předchozí čtyři roky předtím.

Interkom je tištěný bulletin pro příznivce fantastiky (literární, filmové, komiksové, herní i povšechné), který si můžete předplatit (kdyby někdo měl zájem, poradím jak), ale v elektronické podobě je dostupný zde: https://interkom.vecnost.cz/ (dostanete se tam skrze stánky čs. fandomu zde: https://www.fandom.cz/). Elektronická verze se na webu objevuje vždy s mírným zpožděním, takže č. 12/2018 tam ještě není, ale zatím si můžete stáhnout a prostudovat starší čísla (je jich tam požehnaně).