Co připravujeme

22.02.2016 14:07
 
22.2.2016
 
Ahoj milí čtenáři,
 
protože cítím potřebu poděkovat za pěkné dopisy, přidávám do "novinek" (lišta vlevo:)) tři ukázky nových připravovaných knih.
 
Vykladač II - Střípky Sváru
Jedná se o ukázku dlouho slibovaného druhého dílu Vykladače. Druhý díl Vykladače nazvaný "Vykladač II  - Střípky Sváru" plánuji dokončit někdy na jaře, jen ještě nevím, jak to dopadne s obálkami. Objeví se na Google play společně s nově editovaným prvním dílem (ó ano, dala jsem si práci a utkala jsem se s překlepy, které jste mi, právem, mlátili o hlavu:)). Editovaný a nově korigovaný první díl včetně nově sestaveného rejstříku jmen a pojmů ze světů Perweonova kotle jsem kvůli rozlišení pojmenovala: "Vykladač I - Zuby poražených".
 
Návrat na Mizeon - díl první: Arrakiel
Ukázka je výňatkem prvního dílu série o arcidémonech ze systému Mizeon. V prvním díle se seznámíte s průserářem Arrakielem Arci-Guinnem, ve druhém díle s jeho zašklíbeným  příbuzným Lissariem. Zatím jsem na konci třetího dílu a skvěle se u psaní bavím. Na první dva díly série se můžete na Google play těšit někdy koncem tohoto roku.    
Slibuji, že kromě rejstříku jmen bude přiložen i základní přehled arcidémoních rodinných propletenců včetně základních historických a zeměpisných reálií Mizeonu, jakož i reálií dalších příběhem dotčených soustav.
 



Více zde: https://www.miroslava-dvorakova.cz/