Vykladač tři je venku!

14.07.2017 08:41

Tramatadadá Vykladač III - Slzy Netrebů je venku! Zatím je k dispozici na Google play - knihy (stačí zadat název), ale v brzké budoucnosti (nesmím to zakřiknout, chápete) bude možno sehnat E-booky všech tří dílů Vykladače v nabídce jednoho hezkého a úctyhodného českého nakladatelství - to aby nepřišli zkrátka ani ti z vás, kteří nejste zvyklí stahovat knihy z Googlu a zadávat tam komplikované kódy.

Také je zde možnost získat trojku Vykladače (stejně tak dvojku, přičemž jednička je stále stažitelná volně zdarma) přímou objednávkou u autorky na adrese: miradvor@seznam.cz (cena za kus 100,- Kč) - buď jako e-pub nebo jako pdf. 

Čtenářům Vykladačem dosud nepostiženým doporučuji pro seznámení první díl (Vykladač I - zuby poražených). Jedná se o novou verzi prostou dětských chorob v podobě překlepů (na rozdíl od její historické verze pověšené na tomto webu). I tuto knihu je možno si objednat - a zatím stále ještě zdarma. Aškoliv je možné, že se to v blízké budoucnosti změní, neboť lze očekávat, že nakladatel bude po vydání ve svém nakladatelství  trvat i na zpoplatnění toho prvního dílu, aby mu to nekazilo obchody - protože s tím má práci a musí hradit energie a vyplácet zaměstnance a mít na svačiny - snad si to dokážete představit :))

Zdůrazňuji, že se jedná o e-booky a že je můžete mít buď ve formátu e-pub (čtečky) nebo v pdf (velké čtečky, počítače)

No a z nových tvůrčích počinů, které právě teď po důkladné přípravě nedočkavě hrabou kopyty na startu, to ještě pořád není všechno! Už dobrého půl roku koušu do jazyka a svírám pěstičky, abych to nevyprdolila předčasně, ale vězte, že se něco velkého chystá:))